5.6 / 10
1 1

Walker ailesi, sıradan ama renkli bir hayat sürerken, bir Noel sabahı gökyüzünde meydana gelen tuhaf bir olayla birlikte hayatları alt üst olur. Jess ve Bill, bedenlerini ve rollerini aniden değiştirirler: Jess, genç oğlu Wyatt’ın bedenine bürünürken, Bill ise kızlarından biri olan CC’nin bedeninde bulur kendini. Küçük Mia ise bu değişimden bihaber, odasında kendi dünyasında oyun oynamaktadır.

Bu beklenmedik olay, Walker ailesini hayatın yeni renkleriyle tanıştırır. Jess, ergenlik döneminin getirdiği zorluklarla baş etmek zorunda kalırken, lise hayatını ve gençlik enerjisini yeniden keşfeder. Diğer yanda Bill, kızının bedeninde annelik rolünü öğrenmeye çalışırken, aile içindeki dinamikleri tamamen değişir. Her biri, bu değişimin getirdiği komik ve dokunaklı anlardan dersler çıkarırken, birbirlerine olan sevgi ve bağlılık daha da derinleşir.

Orjinal AdıFamily Switch Film Süre106 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori Türkçe Dublaj Filmler Ülke Yıl Yönetmen McG Oyuncular Jennifer Garner,Ed Helms,Emma Myers,Brady Noon,Lincoln Sykes,Theodore Sykes,Rita Moreno,Matthias Schweighöfer
Filme Yorum Yaz