4.3 / 10
1 1

Karanlık bir kaderin pençesine hapsolmuş Charlie ve Jack, Myanmar’ın en sert hapishanesinde özgürlük hayallerinin yerini korku ve çaresizlik almıştır. İşlemedikleri bir suçun bedelini ödemek zorunda kalan bu iki kardeş, cehennem gibi bir ortamda hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Burada, mahkumların ölüm cezasından kurtulma umuduyla katıldıkları acımasız dövüşler, sadece hayatta kalmak için değil, aynı zamanda birbirlerine olan bağlılıklarını korumak için de kritik bir hal almıştır.

Her dövüş, onların son maçı olabilecek kadar tehlikeli ve ölümcül bir risk taşır. Arenada dönen yüksek bahisler, yalnızca en güçlülerin değil, aynı zamanda en zeki olanların da hayatta kalma şansını elde edebileceği bir mücadeleye dönüşmektedir. Charlie ve Jack, bu zorlu koşullar altında, kardeşlik bağlarını korumak zorundadır. Ancak her yeni rakip, ikili arasındaki güveni sarsar ve yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide yürümek zorunda kalacaklardır. Birbirlerine olan sadakatleri, ölümcül arenada bile sorgulanmaya başlayacaktır. Hayatta kalmak için birlikte savaşmak zorunda kalacaklar; ama bu mücadelede, kardeşliklerinin dayanıklılığı her an tehlikeye girecektir.

Orjinal AdıThe Lockdown Film Süre117 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori Türkçe Dublaj Filmler Ülke Yıl Yönetmen Ryan C Jaeger Oyuncular Caity Lotz, Leo Howard, Michael Biehn, Hon Ping Tang, Ron Weaver, Joseph Angelo, Achira Detter, Drew Connick
Filme Yorum Yaz